sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Marktstraat 106
    9111 Oost-Vlaanderen
  • 0496450604

Up Ballooning - ballonvaarten

WWW.UPBALLOONING.BE

Beleef je ballonvaart bij Up Ballooning. Up Ballooning is een dynamische bedrijf uit Sint-Niklaas dat luchtdopen met een warmeluchtballon organiseert voor: particulieren en bedrijven. Onze ballonvaarten zijn veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend. Wij laten u in alle rust, op een ontspannen en professionele manier ervaren dat ballonvaren een fantastische belevenis is. Denkt u aan een cadeau in de vorm van een cadeaubon? Wenst u met klanten of met je personeel eens een ballonvaart te maken? Of wenst u met: vrienden, kennissen, familie een ballonvlucht te maken? Samen met ons genieten van een onvergetelijke avondvaart of ochtendvaart. Wij bieden u een vaart op maat aan, wij verstrekken u graag de nodige informatie over de diverse formules via deze site.

Wil je een exclusieve arrangement voor particulieren in het kader van verjaardagen, huwelijksaanzoek, jubilarissen? Een ballonvaart in u eigen regio? Een luchtdoop gezellig met zijn twee? Wil je als bedrijf een exclusieve ballonvaart als relatiemarketing, ballonvaart incentives of personeelsfeest? Ben je op zoek naar cadeautips, een ballonvaart als geschenk?

Up Ballooning vaart het ganse jaar door en laat u de natuur zien in alle seizoenen naar u keuze, vanaf einde november tot april kunnen we de ganse dag varen.


Foto's van Up Ballooning - ballonvaartenUp Ballooning - ballonvaarten in het kort

Avondvaarten:

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord:

Ja

Rolstoelmand beschikbaar:

Nee

Ballongrootte

  • 1 tot 5 personen
  • 15 personen of meer
  • 5 tot 15 personen

Ochtendvaarten:

Ja