Quality Ballooning


Heidebaan 110 9100 Sint-Niklaas
+32 489 000 717 Klik om te bellen

Over Quality Ballooning

Wat is Quality Ballooning?

Quality Ballooning verzorgt ballonvaarten van topkwaliteit. We hebben een jong team met de benodigde diploma`s en ervaring. Wij zorgen voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Veiligheid is uiteraard het belangrijkst tijdens onze vluchten. Wij zorgen er dan ook voor dat al onze vluchten veilig en goed verlopen. Onze manden worden daarom ook elk jaar gekeurd, onze ballonnen worden elke twee jaar vervangen en er zijn altijd meerdere ballonnen aanwezig in onze vloot. U kunt rustig genieten van het prachtige uitzicht dat u tijdens de ballonvaart heeft. We bieden u een ervaring om nooit te vergeten.


Waarvoor kunt u bij Quality Ballooning terecht?

U kunt bij Quality Ballooning terecht voor een unieke ervaring in een ballonvlucht. Onze piloten zijn toegewijde vakmensen met een passie voor de ballonvaart. Ze beschikken over enorm veel kennis, u kunt tijdens uw vlucht dus gerust al uw vragen stellen. Onze piloten zullen deze met veel plezier beantwoorden. Onze piloten gaan altijd professioneel te werk en zorgen voor een goede vlucht. De opstijgplaats is erg belangrijk voor uw ervaring. Wij hebben verschillende opstijgplaatsen verspreid door West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Het Waasland, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg. Op de dag van de vlucht wordt altijd gekeken of de vlucht door kan gaan. Door het weer kan het namelijk voorkomen dat een vlucht onveilig wordt geacht. Als u op een specifieke locatie wilt opstijgen zijn er drie voorwaarden. De eerste voorwaarde is dat het bij een boeking vanaf zes personen pas mogelijk is om een eigen locatie te kiezen. De tweede voorwaarde is dat het terrein ten minste 70 bij 70 meter groot moet zijn, om zo de veiligheid te kunnen waarborgen. De laatste voorwaarde is dat er toestemming van de landeigenaar is om daar te mogen opstijgen.


Waarom kiezen voor Quality Ballooning?

Wij verzorgen bij Quality Ballooning voor een unieke en niet te vergeten ervaring tijdens uw ballonvlucht. Ons professionele en passievolle team maakt deze goede verzorging mogelijk. Onze vluchten zijn veilig, onze topprioriteit is namelijk uw veiligheid. Elke vlucht die wij leveren moet een goede, veilige en natuurlijk een fijne vlucht zijn.

Heeft u interesse? Neem dan een kijkje op onze website en boek direct uw eerste vlucht.

Foto's

Ballonvaart met Quality Ballooning

Quality Ballooning in het kort

Ballongrootte

15 personen of meer

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Rolstoelmand beschikbaar

Ja

Onze locatie

Logo Quality Ballooning

Quality Ballooning

Quality Ballooning


Heidebaan 110 9100 Sint-Niklaas
+32 489 000 717 Klik om te bellen