Up Ballooning - ballonvaarten


Marktstraat 106 9111 Oost-Vlaanderen
0496450604 Klik om te bellen

Over Up Ballooning - ballonvaarten

WWW.UPBALLOONING.BE

Beleef je ballonvaart bij Up Ballooning. Up Ballooning is een dynamische bedrijf uit Sint-Niklaas dat luchtdopen met een warmeluchtballon organiseert voor: particulieren en bedrijven. Onze ballonvaarten zijn veilig, vertrouwd, verzorgd, voordelig en verrassend. Wij laten u in alle rust, op een ontspannen en professionele manier ervaren dat ballonvaren een fantastische belevenis is. Denkt u aan een cadeau in de vorm van een cadeaubon? Wenst u met klanten of met je personeel eens een ballonvaart te maken? Of wenst u met: vrienden, kennissen, familie een ballonvlucht te maken? Samen met ons genieten van een onvergetelijke avondvaart of ochtendvaart. Wij bieden u een vaart op maat aan, wij verstrekken u graag de nodige informatie over de diverse formules via deze site.

Wil je een exclusieve arrangement voor particulieren in het kader van verjaardagen, huwelijksaanzoek, jubilarissen? Een ballonvaart in u eigen regio? Een luchtdoop gezellig met zijn twee? Wil je als bedrijf een exclusieve ballonvaart als relatiemarketing, ballonvaart incentives of personeelsfeest? Ben je op zoek naar cadeautips, een ballonvaart als geschenk?

Up Ballooning vaart het ganse jaar door en laat u de natuur zien in alle seizoenen naar u keuze, vanaf einde november tot april kunnen we de ganse dag varen.

Foto's

ballonvaart Oost-Vlaanderen West-Vlaanderen Antwerpen Limburg

Up Ballooning - ballonvaarten in het kort

Ballongrootte

1 tot 5 personen
15 personen of meer
5 tot 15 personen

Avondvaarten

Ja

Ochtendvaarten

Ja

Mogelijkheid voor eten en drinken aan boord

Ja

Onze locatie

Logo Up Ballooning - ballonvaarten

Up Ballooning - ballonvaarten

Up Ballooning - ballonvaarten


Marktstraat 106 9111 Oost-Vlaanderen
0496450604 Klik om te bellen